Allmänt

Mitt Oktober 2018

(inlägget innehåller reklamlänkar)

Mitt oktober har varit en vacker månad. Kanske mitt livs vackraste höst.
Alla döttrarna är nu definitivt och på riktigt utflugna och det skapade ett tomrum i mitt hjärta.
Jag har fått mina första samarbete med bloggen och även så smått börjat med lite affiliatelänkar.
Gylleboannika är nu ett registrerat företag, en söt liten enskild firma. Hur utvecklingen blir, får framtiden utvisa, Mitt största och viktigaste mål med bloggen är att alltid prioritera att ha roligt.
Jag har varit i Stockholm på en bloggträff där jag fick ett hästhuvud på halsen och en liten tur till Gekås i Ullared.
Även om jag sovit lite sämre en period, så har jag upplevt naturens storslagenhet. Som alltid väljer jag att se det positiva i allting som sker.
 
Nu hälsar jag November välkommen och ser fram emot en mysig månad med all god mat som hör hösten till. Gåsamiddag och goda älggrytor finns i min planering. I slutet av månaden är det dags för julpyssel med döttrarna och då kanske Stefan äntligen får slänga bort sitt gips och prova om foten bär honom på riktigt.
 
Löpning
Under oktober har jag njutit av att åter kunna springa utan att diskbråcket bråkar. 60 sköna kilometer har det blivit under oktober månad.
 
 
 

Note myself: det är viktigt att lära sig när det är dags att sluta argumentera med någon och helt enkelt låta personen ha fel.
 
Ha det jättebra och bamsekram från mig.
Annika
 
 
Tips:
Fram till söndag finns det en kampanj på Karen By Simonsens fina kläder...
Det hade väl passat jättefint att välkomna november i någon av de här vackra blusarna!
 

Härliga höstblusar. Blå här och senapsgul här
Själv önskar jag mig den här mysiga koftan.
Fler fina kläder finns på Camprade.
 

Naturen istället för social medier.

 (inlägget innehåller reklamlänkar)
 
Hejsan.
När jag trodde att hösten var som allra vackrast och att det omöjligt skulle kunna bli mycket ljuvligare ... så blev det ändå det!!
Kolla här bara!
 
 
Det var en morgon i förra veckan som jag och hundarna njöt av livet och av den otroliga förmånen vi har som kan börja våra dagar så här.
 
 
Naturen påminde nästan lite grann om en tidig vårdag. De sista löven som satt kvar på träden var ljust gröna, nästan limefärgade och alla blad som fallit till marken gjorde att allt såg ut som en rödbrun ryamatta. Skogsvägen skymtades bara genom sina konturer i lövfluffet.
 

Den här miljön är så bra för sönderstressade själar tror jag.
Jag känner själv hur jag stärks och mår bra av att vistas här.
 
Numera loggar jag ofta ut från facebook på min telefon och har bestämt mig för att dra ner rejält på min skärmtid och på att alltid vara uppkopplad. För mig blir det alldeles för mycket intryck genom alla social medier.
Istället skapar jag egna tankar genom naturen och utifrån mig själv. Tankar som stärker mitt sinne och gör mig mentalt positiv och stark. 
 
 
Istället för att slentrianmässigt ta del av ett flöde på nätet som kan vara både ledsamt och irriterande, så väljer jag att följa det som ger mig positiv energi. Jag väljer medvetet vad jag vill läsa och följer även andra bloggar som ger mig härlig inspiration.
Mitt eget mål är att ge mina följare och läsare något positivt, och såklart får jag själv en härlig känsla när jag återupplever allt genom text och mina bilder.
 

Livet är inte alltid en bedårande vacker höstdag, men det finns alltid något litet guldkorna att fästa sig vid.
Jag försöker alltid få syn på det där lilla guldkornet, även om solen inte lyser och himlen är så här härligt blå. 
 
 
 Dagens citat:
 
Varje dag föds vi på nytt.
Det vi gör idag är det som betyder mest.
 
Börja alltid din dag med något postitivt, om så bara ett litet svagt leende mot dig själv i spegeln. En positiv början på dagen gör att det blir enklare att ta sig ann de problem som kommer längs vägen.
Och tänk lite mer på det här med digital disciplin ... välj inte bort helt, styr istället vad och när ...
 
Tips:
Många vet nog att jag är ganska förtjust i Odd Molly. Just nu finns en kampanj på Camprade på utvalda Odd Molly produkter här till riktigt bra priser.
Jag hade gärna köpt den här mysig vinterjackan.
Ett par gummistövlar med lågt skaft har jag sneglat på länge, så snart är de på väg till mig. Härligt att kunna gå torrskodd igen i höst.
Kampanjen håller på till söndag och så långt lagret räcker.
 
Kram Annika
 
 

Jag älskar busväder.

(inlägget innehåller reklamlänkar)
 
Hejsan
Jag älskar när det är busigt väder. Inte bara för att jag kan sitta inne med fötterna i mina varma ulltofflor, ha fyr i kaminen och tända stearinljus. Nix, jag älskar verkligen att vara ute i ur och skur!
 
 
Vädret känns alltid kallare, våtare och hemskare när man ser på det inne ifrån. När man väl tagit på sig och kommit ut, så är det oftast så himla skönt!
Men det kräver såklart kläder. Rätt kläder.
 

Just nu finns det en kampanj på Didriksons snygga regnkappor med drygt 30% rabatt.
 
Jag hade gärna köpt en till regnjacka i en gladare färg. Som den här
Elller den här i en färg som de kallar för paprikafärg.
 

Tips:
Fler härliga regnjackor hittar ni på Camprade här.
På Camprade hittar man exklusiva produkter av välkända märken till riktigt bra priser. Det brukar inte vara så många artiklar och de tar fort slut, därför håller kampanjerna inte på så väldigt länge. Regnjackorna från Didrikson kan man fynda i mån av tillgång fram till söndag tror jag.
För att handla på Camprade måste man vara medlem, vilket inte kostar något såklart.  Enkel, jag brukar logga in med mitt facebook-konto, det funkar bra.
 
Kvällens citat:
 
Visst mognar man med åren.
Man ska bara akta sig så att man inte surnar också.
 
Ha en härlig kväll och kram på er.
Annika
 
 
 
 
Visa fler inlägg