Allmänt

Sommaryoga med en stående hund ivägen.

Hejsan och gomorron.
Äntligen har "min" yogastudio Shiva, dragit gång igen efter ett litet uppehåll.
Jag har försökt få till lite egna övningar här hemma, men det är inte alltid lätt med alla kärlekskranka hundar som totalt missuppfattat det här med positionen "stående hund".
 

Min underbara yogaledare kommer inom kort att flytta till Spanien. Ja, hon schappar helt enkelt och överger alla oss som kommit att älska henne och hennes underbara yogapass.
Kära Eva (om du nu skulle läsa detta), jag unnar dig så väl allt det här nya som väntar dig och jag är dig innerligt tacksam för att din väg korsade min väg. Jag är tacksam för ditt sätt att lära ut yogans fantastiska kraft. Jag tror liksom du, att allting sker av en mening ...
Tack finaste Eva på yogastudio Shiva!
 

Några gånger till ska jag få njuta av Evas sköna yogapass innan jag är helt lämnad åt mig själv och mina egna övningar här hemma ....
 
 
 
Det kommer kanske gå "sådär" ...
 
 

Min dotter kom hem en dag och sa ...
-mamma, det är konstigt ... men här i Gyllebo är det nästan alltid poolväder ..
 
Nja ... inte riktigt alltid. Men ofta när det är kallt och blåsigt på andra ställen, så har vi så lugnt och skönt i vår lilla oas.
 

Jag har kämpat på med pappersarbetet på mitt kontor, och jag tog tacksamt emot lite hjälp av Emmy med kvällens matlagning.
En massa gott på grillen så blev det nästan en riktig festmåltid.
 

När man bloggar bör man kanske ta fina bilder som visar vackra dukningar med servetter, matchande blommor och porslin ...
... fast sanningen är ju för det mesta att det ser ut så här hos oss till vardags. Karotterna direkt på bordet och en dreglande hund som tigger.
 

Det viktigaste är att ha det gott tillsammans!
 

Dagens kloka ord:
 
Kom ihåg att stanna upp ibland och omvärder.
Livet förändras hela tiden och det gör du också.
Det som var rätt förut kanske inte är rätt nu.
Glöm inte att lyssna på ditt nya jag.
 
Ta hand om er. Lite eftertanke då och då skadar aldrig.
Stanna upp och ta en ny kompassriktning ibland.
 
Kram på er.
Annika
 
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Kan jag som är nästan 80 gå på en sådan kurs Kram

Svar: Åldern spelar ingen roll. Mycket handlar om avslappning, andning och att för en stund stänga ute alla tankar. Prova!! Kram.
Annika Olsson