Allmänt

Hundträning och blått vin i glaset.

Hej hej
 
Äntligen var det tid för lite hundträning igen i gröna kläder. Det finns ingen roligare hundträning än patrullhundsträning. Det tycker i alla fall Johnny. Och jag med såklart.
Vi hade turen att ha ett underbart sensommarväder den här dagen i skogen.
 

På kvällen bjöd våra underbara grannar mig och Stefan på grillat.
Efter en tid då vi varit urusla på att bjuda igen på våra vänner & bekanta, nära & kära, så var vi såklart mycket tacksamma över inbjudan.
Det blev en fantastiskt mysig kväll med spännande, blått vin i glaset och helt underbar mat.
Tack finaste grannar ♥
 

Så har det varit årets sista dans i Kulla.
Jag och Stefan var i Gårdlösa på lite grillad korv, och döttrarna samlades också där innan avfärden mot kvällens dans i Kulla till Perikles.
 
 
När vi gamlingar for hem och kröp ner i våra sängar så for ungdomarna iväg till Kulla.
Jag hade precis hunnit sluta mina små sömniga ögon inför natten, då en konstig, bubblande ton ljöd ifrån min telefon. Det var Amanda som ringde via Messenger och sa att de behövde bli hämtade eftersom deras egen chaufför råkat dricka alkoholhaltiga drycker ...
Så kom det sig då att jag hamnade på Kulla även i år.
 
(för er som inte vet så är Kulla ett av Sveriges charmigaste och mysigaste dansställe enligt många kända artister)
 
 
 
 Dagens citat:
 
 Sann vänskap har många kommatecken,
men aldrig en punkt i slutet.
 
Visst är det ett fint citat. Att vänskap kan göra pauser av livets olika skiftningar. Av olika orsaker och anledningar tappar man bort varandra, men aldrig någonsin en definitiv punkt.
Jag ser alla mina vänner som vänner för livet. Fast vi inte ses eller hörs just nu, så finns jag här och kanske korsas våra vägar igen om det är så menat.
 
Ha en fin dag.
Kram Annika
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Visst är det fint att barnen vet att föräldrarna alltid står redo att hjälpa dom. Skönt att dom år förståndiga att inte åka med någon som inte är nykter.Kram Annika

Svar: Ja jag tycker att man ska försöka ställa upp så mycket man kan, det har man igen senare tror jag. Lite kul också, så kom jag själv också ut en runda den här fina sommarkvällen. Kram kram
Annika Olsson