Allmänt

En dag i full galopp

Kära Blogg
Det har varit nationaldag, svenska flaggans dag och en väldigt röd dag. Allt det där har jag inte hunnit tänka på så mycket, för jag har haft fullt upp med annat.
Min dag började med att Amanda studsade upp ur sängen och började göra bananpannkakor. Mmmm, det luktade "Bali" i hela huset.
Sedan drog vi på oss joggingskorna och for ut i skogen på en 8 kilometers powerwalking med Johnny. Ja, så hade vi sparkat igång dagen liksom.
I födelsedagspresent av mina bedårande döttrar fick jag en heldag med dem. I det ingick en turridning. Strax efter middag for vi iväg för att hinna fika på ett hemligt ställe.
Bärbuffé på Eriksgården blev det. Väldans gott. Nu fanns det bara jordgubbar i lite olika sorter, men glass, grädde och massa andra tillbehör gjorde buffén komplett.

Så var det dags för dagens höjdpunkt. Ridningen! Vi for till ett ställe i Blentarp där de har jättefina islandshästar. Lite övning och uppvärmning först något varv på en bana, sedan bar det ut i skogen. 
En härlig eftermiddag som vi njöt av ... ja, alla utom Emmy. Emmy red sist och var nog allt annat än bekväm där upp i sadeln när vi stormade fram i tölt och galopp.
Huruvida detta var bra när man har diskbråck - ja det får tiden utvisa. Kul hade vi!

Dagen avslutades med att Stefan fick bestämma lite. Så i hästens tecken gick färden till Mc Donalds.
Tack för en underbar dag familjen.
 
 Dagens lilla citat är till dig Emmy ...
 
"Save a horse and ride a cowboy"
 
Med en bild från morgonens runda säger jag Hejdå Bloggen
och kram.