Allmänt

Sommarfest för kusiner.

Kära Blogg.
Det var en perfekt dag för att samla alla kusinerna till en enkel trädgårdsfest. Vädret var på vår sida och var så där alldeles perfekt. Drygt 20 grader, vindstilla och lite disigt.
Amanda och Andréa började dagen med en cykelrunda till Gårdlösa. I cykelkorgen åkte lilla hunden Snow.
 
 
Prick klockan 15.00 dök hela gänget upp. Det blev en härlig eftermiddag med hela min stora, sköna familj.
Vi startade med kaffe och äppelkaka.
 
 
 Sedan var det fritt fram för ett dopp i poolen. Nu visade det sig att gänget bestod av mest fegisar. Bara två stycken vågade sig på ett dopp och det var den yngste och den näst äldste. Fast de två hade å andra sidan väldigt kul där i bassängen.
 
 
Vi andra torrisar, vi bara pratade, åt och njöt av dagen.
 
 
När man fikar, pratar och njuter så där en hel eftermiddag, ja då blir man plötsligt bara jättehungrig. Så mot kvällen var det dags att tända grillen och plocka fram lite mat till alla hungriga magar.
 
 
Alla människor vet att det viktigaste med en tävling är prisutdelningen. Nu hade vi förstås ingen tävling, men prisutdelning hade vi, så de så!! Första priset gick till Samuel med motiveringen, "förste man i poolen", andra priset gick till Stefan eftersom han var siste man i poolen. Ja, sedan fick ju alla vars ett kinderägg med lite olika motiveringar. För alla ska få pris tycker jag, det blir så mycket roligare då!
 
 
Kvällen fortsatte med stim och stoj, och jag är säker på att mormor satt där uppe i sin himmel och var väldigt glad och nöjd med att äntligen ha precis alla sina barnbarn samlade på en och samma gång. Vartenda ett av dem.
Tack alla för att ni gjorde dagen till vad den blev!
 

Dagens kloka ord:
"Av alla varor våra barn behöver är närvaro den viktigaste."
 
Kram och Hejdå Bloggen.
 
 
 
Visa fler inlägg