Allmänt

Dags att köpa fågelfrö.

Kära Blogg
Snart, snart är det dags att börja mata småfåglarna. Varje år får jag tänka ut lösningar på hur jag ska kunna hålla Johnny borta från deras foderplats. Johnny är så fruktansvärt avundsjuk på att de små fåglarna har fri tillgång till mat och inte han, så i ren demonstration äter han upp alla nerfallna fröskal han kan hitta. Resultatet blir en väldigt dålig mage.
 

Katten Felix ser gärna också att vi matar småfåglarna, fast nu förtiden är han inte längre lika intresserad av jakt som förr. Nu ligger han hellre och myser på alla sköna platser .... där vi helst inte vill ha honom  ... på ens kudde, på den nytvättade tvätten ... osv Men vem har hjärta att putta undan honom.
 

Jag tror att jag har svimmat. Alltså på riktigt menar jag.  I alla fall vaknade jag en morgon och bestämde mig genast att hoppa upp ur sängen. Nästa grej som jag minns är att jag vaknar upp i hallen under spegeln med en blomma på ryggen. Fruktansvärt ont i höften gjorde den bedriften kan jag säga. Nu skulle man kunna tro att fru Olsson varit påverkad av något, men se inte ens en liten kork hade jag sniffat på.
Påminnelse till mig själv: Hoppa inte upp ur sängen med ett skutt efter det att du fyllt 50!
 

Dagens tänkvärda ord.
Logiken tar dig rån A till B.
Fantasin kan leda dig vart som helst.
 
Kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg