Allmänt

Första advent och en dag på skjutbanan.

Kära Blogg
En helg full av aktivitet har nu nått sitt slut.
I skrivande stund sitter jag här,  värkbruten, trött och sliten och intalar mig själv att jag kanske borde lyssna lite mer på min dumma kropp och inte bara på allt kul som poppar upp i min knopp.
Nåja ...
Jag har hunnit med en mysig lördagsmorgon i pyjamas och fyr i spisen. Sedan blev det ett varv runt sjön. Jag har hunnit rigga till alla ljusstakar och fått upp dem och stjärnorna i våra fönster. Simsallabim så var det adventspyntat i Gyllebo.
 
 
 

Vi har vakat in den första advent. Det gjorde vi hos goa vänner i Tomelilla. Sulle och Lasse. Det blev grillad korv i bröd. En underskattad delikatess. Sedan värmde vi upp inför den stora julmånaden december, med att spela julklappsspelet. Alla vann och fick gå hem nöjda och glada och det gillar jag.
Ett stort tack till er som var med och gjorde kvällen så himla mysig, och särskilt till Sulle och Lasse såklart.
 

Hela söndagen har jag och hundarna varit på pistolskjutbanan. Såklart fick Molly hålla sig på behörigt avstånd så hon inte skulle bli rädd. Men hon tycks gilla den gröna världen lika mycket som Johnny.
Vi gjorde upp roliga banor. Vi sprang och sköt, vi satt på huk och sköt. Vi sköt snabbt, vi sköt på långt håll, vi sköt på kort håll. Vi sköt med höger hand och vi sköt med vänster hand. Ja, vi sköt så det slog härliga till.
Men ajajaj, vad min kropp straffar mig nu... kanske ska 50 åriga "käringår" inte kriga ....? 
 
 

Så måste jag även skicka ett stort, varmt grattis till Jimmy, som i helgen knep en tredje plats i sina formeltävling och därmed slutade på en välförtjänt femteplats totalt.
Grattis Jimmy!
 
(foto från nätet)
Så vill jag skicka en extra hälsning till min goa Emmy. Jag saknar dig, längtar efter dig ... men det ser ut som du har det bra, så njut allt vad du kan gumman.
 
 
Dagens kloka ord:
Jag vet, och du borde veta ...
att de största begränsningarna sitter i huvudet,
men där sitter också de största resurserna.
 
Med det säger jag kram och Hejdå Bloggen
 
 
 
 
 
 
Visa fler inlägg