Allmänt

När livet suger har vi varandra.

Hejsan.
För oss alla bjuder livet på både motgånger och medgångar.
Det kommer perioder där livet suger lite extra mycket. Sådär är det för oss alla. Det finns ingen människa som glider på en räkmacka genom precis hela livet, det är jag ganska övertygad om. 
 
-älskling, har vi ente hatt lid myjed motlut di siste åren nu?, undrade Stefan en kväll när vi satt här i vars en soffa.
Jag med min ömmande ischiasnerv och han med sin onda fot ....
 
Nog har jag känt mig ganska sliten de senaste åren... år som avlöstes av allehanda sjukdomar och bekymmer för oss båda. Allvarliga saker där livet stått på spel.
 
Jag har inte riktigt kunnat fylla på mitt måbra-konto i den takten som det gjorts uttag därifrån.
 
Lusten att blogga har inte heller varit riktigt på plats den senaste tiden. Jag håller på att grunna lite över vilken riktning den här bloggen ska ta framöver...
 
 
 
Då är det tur att vi har varandra ändå...
 
Stefans steloperation är gjord och än är det för tidigt att säga något om resultatet. Men nu gör det riktigt jävla ont kan jag förstå.
Men är man två så kan man ju alltid stötta varandra när det känns vingligt. Någon att luta sig mot gör allting en smula lättare.
 
 
Dagens citat:
 
Jag vet var lyckan är
alltid ...
Lyckan finns där,
under alla omständigheter.
 
Jag önskar er en fin dag.
Kram Annika
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Förstår att det är kämpigt! Håll ut - snart vänder det❤️! Kram till er båda😍/Anita

#2 - - Anonym:

Förstår att det är kämpigt! Håll ut - snart vänder det❤️! Kram till er båda😍/Anita

Svar: Tack Anita. Ja nu vänder det nog snart. En stor kram till dig ♥
Annika Olsson

#3 - - Anneli :

Det är inget vi märkt i bloggen, din blogg är verkligen en feel-good blogg o första jag gör varje morgon efter frukost är o sätta mig o läsa dina tänkvärda ord o kolla fina bilderna. Fast jag är totalt trädgårds-ointresserad är det alltid lika inspirerande. Krya på er båda o kram.

Svar: Tusen tack för dina ord. Nej, jag vill verkligen inte att bloggen ska bli en gnällblogg, för då blir det ju tråkigt och nedslående att läsa, till och med för mig själv. Må väl finaste Anneli och kram på dig.
Annika Olsson

#4 - - Eva Bluhme:

Tur att ni har varandra och att du är en så otroligt positiv person. Precis som du säger; visst har vi motvind i livet ibland men kommer det för ofta och för länge då blir det tuffare. Önskar/hoppas ni kan vara förbi detta snart, även om allt tar sin tid. Vill också säga/tacka, att din blogg är fantastisk precis som alla vackra bilder du lägger ut. Du delar med dig av så mycket glädje och inspiration till många i din blogg, Ibland sätter man sig själv sist i ledet och åsidosätter sina egna behov.
Jag hoppas du finner en källa, och kanske tid, till dig själv för att fylla på må bra- kontot . ☯️. Kram 🙏🏻

Svar: Tusen tack Eva för dina ord. Jag har mina verktyg för att må bra. Naturen är det största, men också andra små saker som att andas. Ofta är det din röst och dina ord som ljuder i mitt inre. Snart, snart kan jag nog våga mig på lite yoga i Gladsax igen. Må bra finaste Eva, och jag är så glad att höra om ditt liv i Spanien. En stor bamsekram.
Annika Olsson

#5 - - Anonym:

Blir så glad av att läsa din blogg varje dag. Så kloka ord och glädje. Även om livet är tufft ibland så gäller det att hitta glädjeämnen ibland får man leta lite mer och ibland bara de trillar över en. Men de finns........ Hoppas att ni får må bättre nu. Kramar på er båda / Petra

Svar: Tack fina Petra! Livet är ju så ... toppar och dalar och snart går tåget mot toppen igen. En stor kram till dig min vän.
Annika Olsson