Allmänt

En kylig morgondimma med snöpinnarna på plats.

(inlägget innehåller reklamlänkar)
 
Hejsan
Även om många dagar i november varit grå och mulna så har jag lyckats komma ut och njuta av lite härliga solstrålar ändå.
 
 
Längs de små grusvägarna i sommarbyn har man satt upp de traditionella röda snöpinnarna  nu.
Särskilt i kurvor och vid elskåp som kan döljas när snön kommer, står de smala käpparna nu och bara väntar. Väntar på vargavinter och Österlenovädret.
 
Den tidiga morgonen när jag skyndade mig ut för att njuta av solens strålar var det ganska rått och kyligt. Över kohagen låg den trollska dimman och den gamla ekskogen såg ännu mörk och mystisk ut.
 
 
Vi kröp in under eltråden, jag och hundarna och njöt av att ströva runt i den ljuvliga morgonen.
I kinderna kunde jag känna en kyla jag inte märkt förut. Som en lite förkänning av att det faktiskt skulle komma att bli vinter igen.
 
 
 
Den här morgonen var det så väldigt vackert med solens nästan blodröda strålar och dimman som låg kvar över ängarna.
 
 
Alla hundarna livades upp lite extra av den värmande solen och stora Johnny-hunden hade mycket att vittra på. Som vanligt vek han in överläppen på sitt roliga vis, sådär så det ser ut som om han har tidernas snusprilla innstoppad.
Småhundarna var båda pigga och verkade även de livas upp av den strålande novembersolen.
 
 
 
Hurdan vinter vi får den här gången, det vet ingen. Men jag njuter av varje dag och allt vad jag bjuds på. Och blir solen alltför skarp då kisar jag bara lite med ögonen precis som lilla Lykke brukar göra.
 
 
Dagens citat:
Det största fängelse människor
lever i är rädslan för vad
andra människor ska tänka.
 
Tips:
Just nu har Camprade bra priser på varma jackor. En svart vinterparka som den här har man alltid nytta av. En orange Tensonjacka som den här, hade jag gärna haft på mig i vinter. Eller varför inte en bomberjacka som den här, den får tankarna att gå tillbaka till en tid då jag var väldigt ung.
 
Ha en fin dag.
Annika
 
 
(foto av mig är tagit av Amanda Henriksson)
 
 
#1 - - Anneli:

Godmorgon och vilka vackra bilder! Din natur ser så annorlunda ut än min Dalanatur. Jag håller med om dagens citat och det är lite därför det är så skönt att bli äldre och sluta bry sig om vad andra tycker och tänker om en hela tiden. Kramen och ha en toppen dag! Anneli

Svar: Det är så härligt med vårt avlånga land. Var det är vacker på sitt eget sätt. Och visst är det skönt med den trygghet som följer med åldrandet. Kram.
Annika Olsson