Allmänt

En undanskymd oas mitt på vårt vackra Österlen.

Hejsan.
För ett tag sedan lyckades jag samla mina älskade döttrar för en mysig kväll tillsammans. Sommarens dotterfotografering.
Ja åtminstone fick jag ihop två stycken utav tre tjejer... och det får väl anses som en bedrift med tanke på att de alla tre är synnerligen fartfyllda tjejer som aldrig någonsin blir där man sätter dem.
 

Inte långt från Gyllebo finns ett dolt litet paradis. En gudomligt vacker plats dit man kan cykla för att njuta av naturen eller bara ta sig ett kvällsdopp.
Det var där vi möttes den där kvällen, töserna och jag.
 

Varje år brukar jag försöka knäppa lite bilder på mina döttrar tillsammans.
Även om Andréa just nu håller till borta i Alabama så ville jag absolut inte frångå traditionen. Det fick bli en årlig fotografering med de döttrar som fanns till hands helt enkelt.
 

Jag måste ju säga att det blir svårare och svårare för varje år att fånga de sköna juvelerna på bild. De är liksom spralligare än nysläppta kalvar på våren. Alla de där vilda och galna generna, det är ett arv ifrån deras pappa, det vet jag med stor säkerhet!!
 

Men de är också väldigt snygga tycker jag ... som ju de flesta mödrar såklart anser om just sina egna ättälägg. Varifrån just "snyggenerna" kommer från, det är förstås lite mer oklart, men det kan vara det friska vattnet och den goa maten vi har här på Österlen.
 

Nu är de inte bara vilda som små kalvar och snygga som pumor. Nej, det är faktiskt ganska kloka också ... och just den genen är jag säker på att den kommer från mig. Japp, så måste det vara. All klokskap är ett arv från mig, deras moder.
 
 
Dagens citat:
 
Vart du än reser, oavsett väder,
ta med dig ditt eget solsken.
 
Solskenet i mitt hjärta är alltid på plats. Och när mina egna solstrålar förgyller en av mina kvällar med sitt sällskap då är i alla fall jag helt igenom lycklig.
 
Ha en fin dag och kram.
Annika
 
 
 
 
#1 - - iseedee:

Vilka vackra döttrar du har! =)
Så fint att hålla traditionen levande, synd att alla inte kunde vara med dock.

Svar: Tack. Ja såklart lite synd, men bättre två av tre än inga. Kram kram
Annika Olsson

#2 - - Negin :

Hej! Du tar så sjukt fina bilder. Vad är det för kamera du använder? Har själv en Nikon men inte blir dom så bra som dina! Med fokus och allt.

Svar: Hej. Tack så mycket. Jag har en Canon eos 1D. Det är en väldigt bra kamera och jag fotograferar alltid i manuellt läge. Ibland blir det bra, ibland inte. Bästa tipset är övning, övning och övning. Kram.
Annika Olsson