Allmänt

Vad betyder gula tulpaner?

 
Hej på er
På blomsterspråket sägs det att gula blommor betyder "svek".
Som att det skulle betyda att om någon ger mig en bukett med gula blommor så ska jag känna mig sviken ... tsss...
När Stefan kom hem med ett fång gula tulpaner till mig så kände jag mig allt annat än sviken - det vill jag lova. Nej, det där blomsterspråket måste någon ha fått helt om bakfoten tror jag.
 
 
Att ha en bukett med vackra blommor i sitt kök, är ju som att ha en anspråkslös kompis som bara står där och lyser upp tillvaron. Kravlöst och tyst står den bara där och utstrålar energi.
 

En morgon i veckan var det ett så fantastiskt ljus utomhus. I min hjärna trodde jag att jag skulle klara en promenad runt vårt kvarter ... men icke,  jag fick vända vid vår tomtgräns, för att dubbelvikt hasa mig tillbaka in igen.
Nåja, jag knäppte ett par bilder på den magiska soluppgången över grannens hustak och på vår tomt som bara ligger där och väntar på att bebyggas med en röd liten stuga så fort vi får ork och energi.
 
 

När jag som bäst hade slagit mig till ro och njöt av att ha full koll på alla mina ungar ... Ja, jag trodde i alla fall mig veta var i världen de höll hus alltså ... då kom det ett sms ...
Det var ifrån min äldsta dotter Andréa som tydligen inte längre var i Canada. Nej nu var hon plötsligt i Las Vegas. Dessa galna ungar, som de far och flyger.
Någon slags veterinärkongress var det som förde henne dit.
 

Så skickade hon ett foto på ett hotell. Samma hotell där en galning för en tid sedan suttit och skjutit ner en massa människor. Förmodligen ganska säkert ställe nu, för risken att någon annan gör samma sak på samma plats är väl ganska liten....
 

(Var rädd om dig Andéa.)
 
Själv hade jag som mål att resa och hälsa på henne nu i vår ... mitt mål har ändrats lite nu ... första delmålet är att kunna gå runt kvarteret här hemma i Gyllebo. Men jag har ett mål!!
 
Dagens citat:
 
Ge aldrig upp något som är viktigt för dig.
Det är arbetsamt att kämpa, påfrestande att
ha tålamod, men det är helt olidligt att behöva ångra.
 
Ha nu en riktigt härlig fredag.
Kram Annika
 
 
 
 
#1 - - Anonym:

Jag tänkte mest att det snart är påsk

Svar: Javisst ja, såklart!! Kram kram
Annika Olsson

#2 - - gerd hansson:

Annika det tar tid. Jag har inte varit utanför kommunens gränser på ett år.Men nu snart skall jag jag så fort bilen är körklar förstår precis hur ont du har.Kram så länge.

Svar: Usch ja, du har haft det jobbigt, det vet jag!! Jag blir mest rädd ... rädd för att inte veta helt klart vad det är och för att det ska bli kroniskt. Du vet ju att Ingrid fick problem, men hon var ju äldre när hennes elände började ...Jaja ... det blir som det blir. Kram kram
Annika Olsson

#3 - - lmmkbilder.blogg.se:

Jag har under några dagar följt din blogg. Så harmonisk och i Dag var det trevligt att se ur en mammas perspektiv Hur hon ser på sina barns "resa". Du verkar så stolt och glad över din Andrea

Svar: Åhh tack. Ja jag är verkligen glad och stolt över mina tjejer. Inte bara Andréa, utan över dem alla tre såklart. Ha en fin dag och kram.
Annika Olsson

#4 - - Miss Philipsen:

Jag tror snart att allt har en betydelse oavsett vad.

Svar: Kanske är det så ... vem vet? Kram på dig.
Annika Olsson