Allmänt

En tid då vi lever mer ute än inne.

Hej hej
Det har varit en fantastisk tid, den här varma och torra försommaren. En lång tid har vi bara levt utomhus när vi varit lediga.
Kontoret har varit min arbetsplats, köket används mest som förvaring av saker som ska grillas och sovrummet minns jag knappt, för där bara sover jag. Nej, det är på tralldäcket och i trädgården som vi har vistats mest den senaste tiden.
Och jag älskar det!
 

Våra småhundar verkar också njuta av det ljuva utelivet. Medan Johnny helst ligger inne och vilar på de kalla klinkergolven.
Men de små lopporna tycks gilla det här livet.
 
 
Det här med att shoppa och fara runt i affärer är inget jag gillar. Särskilt inte när vädret är så här underbart som det varit den senaste tiden.
Fast när jag ändå hade andra ärenden i stan så passade jag på att besöka en affär jag inte varit i på väldigt länge. En affär som Stefan ofta föreslår att vi ska åka till ... men då är det egentligen inte för själva affären eller dess prylar ... nej, jag har nog allt kommit på att det är för att han gillar korven som de säljer i kiosken utanför .... Ja, se karlar!
 
Faktiskt gjorde jag några bra fynd där på Rusta, som är den affär jag syftar på.
Fynd för att pimpa till vår uteplats.
 
 

Senast när jag och Stefan var hos vår söta fotvårdare så hade vi båda två tårna fulla av små stickor från trallgolvet. Vi skrattade gott åt det där. Den delen där vår soffa står, är den äldsta delen och där är också det sämsta golvet.
En utematta kunde kanske avhjälpa problemet med piggar i tårna tänkte jag.
Och snyggt blev det också.
 

Ett par solcellslampor hamnade också i kundvagnen. Lite skeptisk var jag allt, eftersom de solcellslampor jag minns från förr inte var särskilt bra.
 
-Di löjsor ju ente ens opp si sell, som Stefan alltid brukade säga.
 
Men till min häpnad fungerade de här nya jättebra. Ett rejält och mysigt sken spred de när skymningen föll över Gyllebo. Så solcellslampor från Rusta kan jag varmt rekommendera.
 
 
 
 
Egentligen gillar jag ju levande ljus allra mest. Och särskilt de ljusen som min kära vän Tina gör i sin ljusverkstad. När jag fyllde år i början av månaden, så fick jag ett härligt sommarljus av henne. Så ljuvligt i regnbågens alla färger.
Såklart fick det bli en ljuskorg till mitt sommarljus på min shoppingrunda.
 

Dagens citat:
 
Testa inte hur djup floden är
med båda fötterna.
 
 
Må väl och njut av varje dag
Kram Annika
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Hemma hos mig.;
Taggar: altandäck, gyllebohundar, min trädgård, rusta, solcellslampor, tralldäck, uteliv, uteplats