Allmänt

Triss i sippor och en plats för Trump..

Hej hej
Jag tänkte bara kika in här på bloggen med en triss i foto från mitt arkiv.
Eftersom jag älskar vitsippor och längtar så väldigt mycket efter den tiden nu, så får det bli tre bilder på de vita små sipporna.
 
 
Här på min blogg undviker jag att skriva om politik och religion. Det där är ämnen som tar så mycket energi.  Särskilt när åsikterna går i sär och det dryftas på nätet och social medier. Sånt bör man prata om ansikte mot ansikte tycker jag.
Såklart är det ämnen som vi i familjen pratar om då och då. Vi har inte alltid samma åsikter om saker och ting, men vi kan prata och ta del av varandras olika syn och kan istället kanske lära oss och se saker från ett annat håll. Som alltid finns en stor portion humor när vi dryftar viktigheter.
Ofta skämtar vi med varandra om det mesta. 
En grabb som varit på tapeten det senaste året är en kille som heter Trump. Jag är inte särskilt förtjust i honom ska jag medge, även om jag aldrig träffat honom. Lite då och då har jag gjort små roliga filmsnuttar som jag skickat till mina döttrar om just denne man.
En dag hade någon smugit in en ny fin dassrulle på vår toalett.
Den tackar jag ödmjukast för.
 

Dagens citat:
 
Laughter is America´s most importent
export,
// Walt Disney
 
 
Ha en fin kväll.
Kram Annika
 
 
 
#1 - - Anette:

Vilka fina bilder på vitsippor, du är en duktig fotograf.
Tänk om det vore så lätt att bli av med den där gubben, att bara spola ner honom. Å andra sidan är han ju där lika snabbt igen innan rullen är slut. Kul idé 😂

Svar: Haha ... ja det vore bra att bara kunna spola ner honom. Tusen tack för dina ord och kram.
Annika Olsson