Allmänt

Majken minröjare.

Hej hej
Vad är väl mysigare en regnig höstdag än en god bok, levande ljus, en varm pläd och en kopp varm choklad.
Det är höstmys så det förslår.
Men först tycker jag att man ska vara ute i regnrusket så mycket man kan ....
 

På tal om "god bok" så måste jag ju nämna vår lokala författarinna, Karin Brunk Holmqvist. Det är hon som skrivet de där småroliga böckerna Potensgivarna och Rapsbaggarna och många fler. De är lättlästa historier som utspelar sig på olika platser här på Österlen.
I veckan hade Karin ett framträdande på Tomelilla bibliotek där hon presenterade sin senaste bok "Majken minröjare" Jag och Amanda var där och lyssnade på henne och såklart köptes det en bok av henne.
 

Det känns som en evighet sedan vi hade semester nu.
Vår nye snickare har funnit sig väl tillrätta i firman. (liksom alla de andra duktiga hantverkarna vi har i företaget)
Och ja, den här nye snickaren är jag bekant med sedan tidigare. Det är nämligen han som är "far till alla barnen" ... eller åtminstone pappan till mina tre fina döttrar.
Det är en av de saker i livet som jag är mest stolt och glad över. Att vi två har varit de bästa vänner precis hela tiden sedan vi gick skilda vägar. Allting har varit så mycket enklare för oss alla. I synnerhet för töserna.
För dem är det ju rena vinsten, och visst vill man väl att sina barn ska vara vinnare i livet!!
 
 
Dagens citat:
 
 Godhet är den enda investering
som aldrig är felplacerad
 
Tack för att ni tittade in här idag och hoppas ni får en fin söndag.
Kram på er.
Annika
 
 
 
#1 - - Yvonne i Järrestad:

Kloka ord, det där med att hålla sams fast man gått skilda vägar. Det var alltid viktigt för mig att sonens pappa skulle kunna komma hem till oss fast vi inte levde ihop. Även att hålla god kontakt med pojkens farmor och farfar.
Jag önskar dig en fin söndag! Kram! /Yvonne

Svar: Ja tänk om alla som går skilda vägar kan tänka på barnen i första hand. Så mycket bättre många barn skulle må då. Kram och ha en fin dag.
Annika Olsson